CleanFinancial.com Produces a New Range of Sector Trading Guides



CleanFinancial.com, de Britse investeringen site, heeft een nieuwe reeks van gidsen op basis van de FTSE 350 sectoren. In de effectenbeurs handel is een sector een groep van bedrijven die aanbieden van soortgelijke producten bijvoorbeeld mijnbouw bedrijven of banken. De FTSE 350 sectoren zijn samengesteld uit de grootste 350 bedrijven die worden vermeld op de beurs UK.

De nieuwe gidsen die zich richten op de meer populaire sectoren met inbegrip van; Constructie en materialen, reizen en vrije tijd, olie en Gas producenten, banken, generaal Retailers en mijnbouw Zie bijvoorbeeld http://www.cleanfinancial.com/sectors_spread_betting.php.


In elk artikel praat gebruikers door de grondbeginselen van de handel in die specifieke sector met inbegrip van de bestanddelen, waar een investeerder kan snel samenstellende updates controleren en die makelaars bieden handel op die groepering van bedrijven.


Volgens Jenna Cutly, de CleanFinancial.com editor, kan"de gegevens bijzonder nuttig omdat de bedrijven die deel van de sectoren uitmaken vaker dan je zou denken veranderen. Natuurlijk, als u het nadeel van een sector, is het belangrijk dat een goed begrip van alle van de desbetreffende bedrijven.


"Ik zou verwachten dat veel van onze lezers al weten dat Barclays, HSBC, Lloyds, RBS en Standard Chartered in de banksector UK. Op hetzelfde moment, misschien alleen kleiner percentage weten dat de Bank van Georgië ook op dit moment lid is.


"Een andere interessante eigenschap die we hebben toegevoegd aan de verslagen zijn een aantal quasi-case studies die kijken naar hoe de prijzen van het aandeel van de afzonderlijke bestanddelen in het verleden zijn getroffen.


"Met de huidige volatiliteit hebben we gezien in de mondiale aandelenmarkten, alle informatie dat helpt bij de eerdere problemen benadrukken / neerwaartse druk op een sector, moeten nuttig zijn."


De individuele gidsen ook betrekking op andere aspecten, zoals manieren om de aandelen van de bank van de waarde, http://www.cleanfinancial.com/trading_the_banking_sector.php, een case-studie van technische analyse van een grote oliemaatschappij en herziening van individuele reizen bedrijven.


Over CleanFinancial.com


www.CleanFinancial.com is een educatieve investeringen portaal dat beschikt over een breed scala van informatie evenals gidsen die betrekking hebben op honderden van VS, UK en Europese markten de handel.


De website biedt dagelijkse fundamentele en technische analyse op een reeks van vaak verhandelde aandelen, FX and commodity markten.


CFD handel en financiële spread trading en zijn leveraged beleggingsproducten en dragen een hoog niveau van risico voor kapitaal. Beleggers gebruik van deze producten kunnen verliezen meer dan het oorspronkelijke bedrag dat ze geïnvesteerd. Beleggers moeten begrijpen de risico's van de handel in deze producten, alleen de handel met geld dat ze zich veroorloven kunnen om te verliezen en proberen om onafhankelijk financieel advies waar nodig.


De verslagen over de CleanFinancial.com zijn alleen ter informatie, ze zijn niet bedoeld als investering advies of handel aanbevelingen. Noch CleanFinancial.com, noch een bijdragende onderneming of auteur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid of de nauwkeurigheid van de verstrekte informatie.


View the original article here